maanantai 13. elokuuta 2012

Jalkapalloa kerran kesässä

Meillä on tapana ollut vanhojen koulukavereiden kanssa kokoontua ainakin lähes joka kesä pelaamaan jalkapalloa. Tänä vuonna oli hyvä osanotto ja nyt ovat jalat kipeät.

Se on mukava huomata että vaikka ihmisiä ei enää kovin usein näe, kaverit muistavat vielä ja lähtevät hommaan mukaan. Osalla oli toki jo jälkikasvuakin matkassa. Meno on myös vuosien saatossa rauhoittunut, parhaimmillaan peli on muistuttanut vapaapainia. Nyt mentiin kevyemmissä merkeissä mutta yhdet silmälasit saatiin sentään rikki.Ostin aikoinaan Raumalla asustellessani rugby-harjoituksia varten metallinsiniset ja liian isot nappikset. Tänä kesänä niillä jäi jälkeen jo ulkonäkökisassakin. Ja onhan sitä pelatessamme kentällä maihareitakin nähty. Ja vaikka nappikset kaapista löytyvätkin, niin potkupallosta en kyllä juurikaan mitään tajua. Sen tiedän sentään tiedän että palloa pääsääntöisesti siirrellään jalkojen avulla ja se olisi suotava saada vastustajan maaliin suuntaan.

Homma oli tälläkin kertaa hakusessa mutta juoksukuntoa tuntui piisaavaan paremmin. Ja olisihan sitä mukava potkupalloa pelailla useamminkin (kunhan ei liian vakavasti). Potkimiskavereita ei vaan tunnu lähinurkilta löytyvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.