tiistai 7. elokuuta 2012

Xbox 360:lle halpa wlan

Vanhemman mallisissa Xbox 360:ssä ei tunnetusti ole wlania vakiona ja Microsoftin palikka maksaa käytettynäkin maltaita. Löytyykö sille edullista korvaajaa? Kyllä, Tenda W150M lupaa hoitaa homman.

Alunperin toimitin nettiyhteyden boksille Applen Airport Expressillä mutta AppleTV:n hankkimisen jälkeen halusin siitä eroon viemästä yhtä töpselipaikkaa. APE oli myös aina päällä joten se söi turhaan sähköä ellen rytkinyt koko jatkojohtoa irti seinästä.

Parempaa vaihtoehtoa saikin sitten hetken etsiskellä, mutta sitten tärppäsi, eikä hintakaan ole paha. Tenda W150M on pieni kannettava wlan-reititin joka venyy moneen tarpeeseen, se voi joko luoda oman verkon tai liittyä olemassaolevaan. Virtansa se saa tarvittaessa usb-portista, eli se ei ole turhaan päällä mikäli Xbox on sammutettuna.Toisin kuin muutama muu vaihtoehto, on Tendassa N-sarjan wlan joka lienee tarpeen mikäli striimailee hd-leffoja Zunella. Jimmssillä näkyi olevan kaupan myös 3G-modeemin kanssa toimiva malli, mutta en katsonut tarpeelliseksi maksaa enempää kyseisestä ominaisuudesta. Omani  tilasin brittien amatsoonista. Hintaa kuluineen tuli noin 30 euroa kotiovelle (tai tässä tapauksessa työpaikalle) toimitettuna.

Laitteen asennusta ei kehuttu helpoksi mutta on ne vehkeet ennenkin saatu jollain ilveellä toimimaan. Laittelen lisää kokemuksia kun kapistus saapuu.

Tenda W150M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.