keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Syksy on taas

Päivät alkavat olla jo aika kylmiä ja joku aamu sitten oli jo nurmikkokin pienessä huurteessa. On siis taas aika kaivaa kauhahuivit ja d-vitamiinit esille. Se on syksy nyt.

Yhtenä päivänä kuuntelimme töissä koko päivän Miljoonasadetta vaikka se biisi nyt olikin Marraskuu. On muuten aika masentavaa kamaa niin isona annoksena nautittuna. Viime talvena aloin syömään d-vitamiinia, se oikeasti tuntui vaikuttavan unen tarpeeseen ja jopa vähän vähensi pahinta talvimasennusta. Normaalistihan ihomme valmistaa sitä auringon valon vaikutuksesta, mutta talvella ei aurinkoa juurikaan nähdä ja vaikka nähtäisiinkin niin se ei pääse vaikuttamaan paksujen toppavaatteiden läpi. Sanotaan että jos syö terveellisesti ja monipuolisesti, ei tarvitse lisäravinteita mutta ei se ihan taida kaikin osin pitää paikkaansa, ihmistä ei ole suunniteltu tänne pohjoisen perukoille. Toki omassa ruokavaliossakin olisi ehkä vielä korjaamisen varaa.Viime vuonna lopettelin juoksukautta tähän aikaan, mutta tänä vuonna se katkesi ennen aikojaan tulehtuneen akillesjänteen takia. Mutta tulipahan tästäkin opittua että jos siirtyy (vieläkin) matalapohjaisempiin kenkiin, kannattaa venytellä pohkeita ja akillesjänteitä. Vähän tuo kyllä harmittaa koska en oikeen jaksanut tänä kesänä uida, se on kuitenkin melkoisen tylsää puuhaa. Jokirannassa juokseminen on paljon mukavampaa. Mutta pitääpä käydä koittamassa että jos uiminen sujuisi paremmin Suomen suurimmassa uihamallissa.

Enää ei tule istuttua puistossa, mutta lupasin taittaa parit vaalijulisteet, olen hommannut kasan uutta luettavaa ja Borderlands kakkonenkin julkaistiin viime perjantaina joten ajan saa kyllä kulumaan. Ja jos vaan laiskottaa niin olen katsellut iTunes Festivalin keikkoja. Hyviä ovat olleet ainakin Deadmau5, Plan B ja Mumford & Sons. Lana Del Rey pitää myös ainakin tsekata. Festivaalin keikat ovat sekä kuvaltaan että ääneltään hyvälaatuisia. Syksyn ohjelmassa olisi vielä laittaa tämän blogin ulkoasuun vähän lisää potkua.

Varasin jo joulun tienoille ulkomaanmatkankin, mutta ei niin etelään kuin olisi tehnyt mieli. Mutta on pääasia että pääsee välillä pois kotinurkista. Ja kun asuu kahden kämppiksen kanssa ja työskentelee avokonttorissa niin on ihan kiva matkustaa yksikseenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.