torstai 13. joulukuuta 2012

Clipper-kaakaojuomajauhe

Alunperin törmäsin Clipperiin merkkinä ihan vaan sen takia että sillä on niin törkeän hienot pakkaukset. Ja ilmeisesti samasta syystä Clipperin pakkauksia vilahteleekin monissa yhteyksissä. Viime pähkinänhakureissulla Kuudenteen makuun mukaan tarttui myös purkillinen kaakaojauhetta.


Jauhe on orgaanista, ekoa ja ties mitä mutta sen hienoin ominaisuus on se että siinä on maito mukana itsessään eli sen voi sekoittaa suoraan kuumaan veteen. Ja kun olen laiska käymään kaupassa niin aika usein maito on kaapista loppu. Ennen käytin vastaavissa tilanteissa Lidlin Fairtrade suklaacappuccinojauhetta, mutta Clipperin kaakao hakkaa sen mennen tullen.

Vaikka lopputulos onkin makoisa, ei tämä silti oikeaan (punaiseen) maitoon tehtyä kaakaota voita mutta noin 7 euron hintainen purkki ei ole paha sijoitus ja aine säilyy pitkään. Purkki on iso, 400 grammaa, ja kaakaota annostellaan 2–3 teelusikallista per muki joten se myös kestää kauan. Pitkään aikaan ei olekaan tullut juotua kaakaota, mutta kyllä sillekin on kyllä oma paikkansa kahvin ja vihreän teen rinnalla.

Suosittelen lämpimästi kylmien talvi-iltojen hätävaraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.