torstai 17. tammikuuta 2013

Google+ -sivu

Google+ ei ole kovin suosittu, tai siellä ei ainakaan koskaan tapahtu mitään. Mutta pitäähän blogilla olla oma sivu sielläkin.

Olin jo aikaisemmin tehnyt oman sivun vanhalle blogilleni, mutta se oli jäänyt aika lailla käyttämättä. Kaivelin sivun esiin ja laittelin sinne uudet osoitteet, kuvat ja grafiikat. Nyt pitää vain kirjoitella ahkerasti että syöte täyttyy.

Oma ongelmansa oli yllättäen Bloggerin postauksien saamisessa Googleplussaan. Molemmat ovat Googlen palveluita ja ne on tavallaan hyvin integroitu toisiinsa. Ja tavallaan ei. En nimittäin saanut millään postauksiani menemään automaattisesti SEKÄ profiiliini ETTÄ sivulle. Se on aina joko tai. Käytän Twitterfeediä syöttämään kirjoitukseni Facebookkiin mutta se ei ymmärrä ollenkaan Googleplussan päälle.

Koska en keksinyt muuta keinoa, otin käyttöön HootSuiten. Se on tehokas työkalu sosiaalisen median tekijöille ja hallitsee myös Googleplussan. Luultavasti jossain vaiheessa Twitterfeed saakin jäädä ja siirrän kaiken HootSuiteen, mutta en jaksanut tänään näprätä enempää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.