perjantai 25. tammikuuta 2013

HBO nöyrtyi: osa 2

Ei tainnut HBO:n avaus mennä kovin vahvasti kun nöyrtyvät tällaisiin ehtoihin kuten kuukauden irtisanomisaika ja mahdollisuus käyttää palvelua ilman 12 kk sopimusta.Ylen uutinen asiasta

Netflix avasi pelin ilmoittamalla Suomeen saapumisestaan mutta HBO varasti shown runsaalla tiedottamisellaan. Tilanne kuitenkin muuttui kun Netflix avasi palvelunsa ja HBO oli myöhässä. Ja kun HBO vihdoin avautui, eivät palvelun käyttöehdot miellyttäneet ihmisiä. Keitä kiinnostaa ilmainen 1 kk käyttö jos samalla sitoituu 12 sopimukseen? Myöhemmin HBO lupaili että tilauksen voi keskeyttää kokeilujakson aikana, mutta kun tutkin itse asiaa niin missään vaiheessa siitä ei mainittu tunnuksia luodessa. Jäi siis kokeilematta. Ja niin kuulemma jäi monelta muultakin.

Nyt viimeinkin HBO:n ehdot ovat sellaiset kuin niiden olisi pitänyt olla alusta asti, taisi taas käydä ylpeys lankeemuksen edelle. Mutta uutuudenviehätys on jo kaikonnut enkä itse ainakaan enää harkitse kokeilemista. Netflixistä löytyy sen verran katselemista että pärjään sillä hetken. Uudempaa materiaalia katselen sitten iTunesista, mutta eipä sitä 8 euron kuukausimaksulla voi olettaakaan että saisi heti kaikki uutuudet? Onneksi kilpailu kovenee ja se on toivottavasti hyväksi meille kuluttajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.