keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Puman retrotossut

Loskassa tarpoessa tuli sellainen olo että pitääpä ostaa uudet tennarit. Menin sitten kotiin päästyäni selailemaan nettiä ja silmiini osuivat Puman retrotossut joiden malli on 60-luvulta. Pitihän ne sitten tilata.

Puma Fit Luxe

Omistan ennestään 2 paria Puman Top Winner -tossuja joka on uusintapainos 70-luvun tennistossusta. Pidän retrotossuista enemmän kuin uusinta muotia edustavista, ne ovat jo paikkansa ansainneet. Kun vaatekaappinsa täyttää ajattomilla laatutuotteilla, ei tarvitse ravata vaateostoksilla yhtenään.

Toisaalta Converset ja Adidaksen Super Starit ovat jo aika kuluneita, niitä näkee kaikkialla. Adidaksessa minua ei miellytä myöskään se että lähes 100 euron tossut saattavat olla keinonahkaa. Puman materiaalit ovat yleensä laadukkaat ja tossut sopivat omaan jalkaani hyvin.

Nykyään suosin talvellakin kevyitä tossuja koska ääreisverenkiertoni on sen verran hyvä ettei jalka palele helpolla. Toisaalta hankittuani luonnollisen juoksutyylin tossut ja aloitettuani Tai Chi:n, ei enää tee mieli laittaa jalkaan raskaita paksupohjaisia jalkineita. Tänä talvena olenkin huomannut että vaikka pohjat ovat sileät ja tienpinta liukas, on eteneminen vakaata kun alustaan on hyvä tuntuma ja tasapaino kunnossa.

Näissä Puman retrotossuissa on vaan se vika että malleja ei ole kovin kauaa saatavilla. Toiset Top Winnerini tilasin ruotsista ja nyt nämä Fit Luxet tulevat Englannista. Puman omassa kaupassa lähtöhinta oli kova, 150 euroa ja tarjouksessakin 90€ mutta omani sain 37 punnalla ja toimituskuluilla.

1 kommentti:

  1. Kävikin niin että Sole Trader Outletin varastosaldot eivät olleet ajan tasalla joten tossut piti tilata suoraan Pumalta. Hinta oli kovempi mutta Sole Traderilla oli melko muhkeat toimituskulut. Ja toisaalta jos varastosaldot eivät ole ajan tasalla, niin eipä sellaisesta paikasta tee mieli tilailla mitään tulevaisuudessakaan.

    VastaaPoista

Jätä toki kommentti tai kysymys.