tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi 2012 meni taas kuin varkain. Merkityksellisin tapahtuma taisi olla se että sain tammikuussa nykyisen työpaikkani. Kesä oli sään puolesta kehno, mutta näin vanhoja armeijakavereita ja tein comebackin partiohommiin.

Tälle vuodelle ei ole odottavissa mitään ihmeellistä, oikeastaan minkäänlaisia suurempia suunnitelmia ei ole. Päätin lähteä jenkkeihin käymään kun saan opintolainat maksettua, mutta se taitaa mennä kyllä 2014 puolelle. Tietysti olisi kiva käydä Tesla Science Centerissä kunhan se ensin valmistuu. Muutakin ohjelmaa pitää keksiä, Burning Man kiinnostaisi kuten myös perinteinen road trip. Pitää varmaan kehitellä joku reissusuunnitelma täksikin vuodeksi, ilman suunnitelmia elämä tuppaa olemaan vähän tylsää.

Ostin itselleni joululahjaksi Microsoft Speed Wheelin ja Forza Horizonin. Siitä virisi taas kiinnostus harrasteauton hankkimiseen (olen ollut täysin autotta jo jokusen vuoden). Auto on kuitenkin melkoinen rahareikä ja skootterinikin on mystisen ranskalaisen sähkövian ansiosta ajokelvoton. Pitää ottaa se työn alle keväämmälle.

Akillesjänne on taas kunnossa, joten on aika palata Karaten pariin. Ja kun kevät saapuu, pääsee taas lenkille. Lenkkeilyä onkin jo tullut kaivattua. Kesäksi kuntoon, kuten aina joka vuosi.

Vuoden eka biisi oli Hot Chippin Over and Over. Videokin on aika hauska. Biisi löytyy myös Forza Horizonin soundtrackilta, se tosin selvisi vasta myöhemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.