lauantai 19. tammikuuta 2013

Vain elämää - Suomen Celebrity Death Match

Viime päivinä on vellonut rankka kohu kun valtion virallinen pitkätukkaraikulipoika J.Hynynen on mennyt sanomaan ikävästi valtion virallisesta nyyhkyohjelmaa, Vain elämää.

Käytetään ensin salaliittokortti. Ohjelman tuottajat ovat maksaneet Hynyselle ja Radio Rockin juontajille saadakseen lisää julkisuutta ja glorifiointia kassakoneen kilinä mielessä laskelmoidulle viihdehötölleen. Tähän ei kukaan halua uskoa koska se ei olisi kivaa eikä edes jännää.

On mukavampi joko A puolustaa ohjelmaa tai B märehtiä miksi ko. ohjelmasta ei saa sanoa pahaa sanaa. Marion Rungin (en laita linkkiä koska Google on rikki) manageri, joku Munck josta en ole koskaan kuullutkaan, lähti myös leikkiin mukaan kipakalla vasta-argumentilla, meidän musa ei oo paskaa sun musa on. Ja sehän toimii aina, Munck oli myös ilmeisesti katsonut ainakin yhden biisin YouTubesta, sen verran asiantuntevasti hän Kotiteollisuutta arvioi. Nyt kaikki ainakin tietävät kuka Munck on.

Tässä vaiheessa varmaan joku jo luulee että olen iso Hynys-fani. Hynynen on joidenkin mielestä äijien äijä. Minun mielestäni se on vain viinaan menevä pitkätukka, niitä on tämä maa pullollaan. Toki kaikki eivät osaa tehdä musiikkia (joidenkin mielestä Hynynenkään ei osaa). Kotiteollisuus teki muutaman hyvän raidan 10 vuotta sitten ja Hynynen on kirjoittanut yhden hyvän jutun (sen mikä liittyi matkustamiseen, seksiin ja yllättäen viinaan). Mutta ei niistä sen enempiä.

Eniten minua ärsyttää kyseisessä ohjelmassa se että jouduin katsomaan sitä yhden jakson. Kaikki ihmiset eivät kunnioita vakaumustani tai muuten vaan ovat ottaneet tavakseen pitää televisiovastaanotinta jatkuvasti auki (on muuten ärsyttävä tapa). Kun skeptinen mainosmies olen, niin kyllä siinä hiipii mieleen ajatus että kun esiintymisen ja viihteen ammattilaiset kootaan televisiokameroiden eteen niin kyyneleet ovat yhtä aitoja kuin Pohjois-Korean Kimin hautajaisissa. Musiikkiesityksetkin olivat sen verran hyviä että ne pärjäävät hyvin mille tahansa keskiverto-coverlevylle. Juuri niille mitä pyörii Anttilan alennuskorissa kansi niin naarmuuntuneena että nimen erottaa juuri ja juuri. Ka-tsing, taisin silti kuulla kassakoneen kilahtaneen. Parin vuoden päästä tätä ei muista kukaan.

Toivottavasti Radio Rockin juontajat eivät nyt soita minulle maanantaiaamuna tai Marion Rungin manageri ei ole sitä mieltä että joku juttu mitä teen on paskaa. Koska negatiivisen mielipiteen sanominen ylikaupallisesta höttöviihteestä julistetaan varmaan kohta rikokseksi, ehdotankin että Yleisradio tuottaisi Suomeen oman Celebrity Death Matchin. Niille joille sarja ei ole tuttu tiedoksi, se oli MTV:n (ei tämän kotimaisen vaan sen toisen) vahanukkeanimaatio jossa julkkikset ottivat mittaa toisistaan. Suomen omassa CDM:ssä Hynys-vahanukke ja Marion Rungin manageri -vahanukke voisivat turvallisesti mättää toisiaan turpaan. Hynynen saisi avukseen Kauko Röyhkän ja lopulta kaikki Vain elämää -tyypit ryntäisivät lavalle, repisivät Hynysen ja Röyhkän kappaleiksi. Ottelu päättyisi Hassisen Koneen kappaleeseen Oikeus on voittanut taas. Cheekin laulamana.


Linkkejä lisäilen kunhan Google ehjääntyy. Jos jaksan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.