lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tilasin pastakoneen

Kaverini suosituksesta innostuin tilaamaan eBaystä edullisen pastakoneen. Hintaa laitteelle tuli postikuluineen reilu pari kymppiä. Hinta on edullinen koska laite on hieman pintavikainen, käyttöä se ei kuitenkaan haittaa.

Tilaamani vekotin ei ole ihan perinteinen "mankeli"

Opiskeluaikana tuli popsittua urakalla makaronia mutta viime vuosina pasta on jäänyt vähemmälle. Silloin tällöin tulee ostettua tuorepastaa ja loppukuusta se makaroninkin välillä tosin maistuu. Kaverini mukaan pastan teko on kuitenkin helppoa ja nopeaa joten pitäähän sitä kokeilla. Muutenkin itse tekeminen on alkanut kiinnostaa ihan eri lailla nykyään. Salaliittosammakkokin sanoo että "einesruoka pitää sun kolmannen silmän suljettuna".

Myllyä odotellessa pitää tutkia mitkä ovat parhaat jauhot ja öljy. Muutenkin on ollut tarkoitus perehtyä enemmän juuri öljyihin, niitä on monenlaisia ja kaikki eivät sovi joka paikkaan. Paras valinta tuskin lienee ainakaan Rainbow rypsiöljy...

Googlailin asioita jo vähän eilen illalla heti myllyn tilattuani. Hyviä juttuja (ja kivoja kuvia) löytyy ainakin Pastan jauhantaa -blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.