perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kesähitit

Kesähitit ovat niitä ärsyttäviä renkutuksia joita soitetaan koko kesän ja ensi vuonna niitä ei muista kukaan. Joskus joku jää elämään pidemmäksikin aikaa, mutta harvemmin ei. Itse olen jo valinnut oman ärsyttävän kesähittini.

Kesähitin ei tarvitse olla välttämättä mitenkään loistava esitys, riittää että se on ärsyttävä tarttuva ja useimmiten ne kertovat kesästä ja juopottelusta. Ihmiset kuuntelevat mielellään humalassa juopottelusta kertovia kappaleita. Näitä on esim. Stigin Ryyppy ja Petri Nygårdin lähes koko tuotanto (jota harva edes pystyy kuuntelemaan selvinpäin). Ryyppy-kappaleessa kiteytyy vieläpä eräs ikiaikainen totuus: Yksi muijakin lähtee mukaan. Ei sitä varmasti kukaan pääse tuikkaan, siispä otetaan lisää huikkaa.

Tosin kerran joltain random soittolistalta tuli randomina Cheekin Sokka irti ja kaveri otti sen vittuiluna. Sokka kun oli ollut irti jo vähän aikaa. En ainakaan halua myöntää että olisin mitenkään tarkoituksellisesti soittanut Cheekkiä.

Oma kesähittini ei kuitenkaan kerro (kai, en ole jaksanut kuunnella sanoja) juopottelusta tai kesästä. Se on keskinkertainen tanssirenkutus johon on sekoitettu legendaarisia 90-luvun aineksia. Se sopii siis erinomaisesti Toyotan takaluukkuun tai kebab-ravintolan soundtrackiksi.

Arash Feat. Sean Paul - She Makes Me Go, olkaa hyvät. Bomdigidigibom.


En valinnut Daft Punkia koska se kestänee kestää kuuntelua ensi kesänäkin tulevaisuudessakin. Muuten olen oikeastaan aika pihalla tämän hetken "päivän naama" -musiikista koska ainoa radioasema mitä kuuntelen on Zoom FM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.