perjantai 30. elokuuta 2013

Timanttista jyystöä

Tänään olisi ollut yhdet tuparit mutta en oikein jaksanut olla sosiaalinen ja päädyin siirtelemään kirjahyllyä ja muuta mukavaa. Se ei ollut virhe.

Jotenkin siinä sitten tuli mieleen että tänäänhän tulee Ylexiltä Parasta ennen!. Pistin siis sen soimaan samalla kun tyhjensin Lundia-hyllyä. Toki mielessä kävi siirtää sitä sellaisenaan, mutta siinä oli katastrofin aineksit luvassa jo heti alusta alkaen.

Parasta ennen! ei ollutkaan tänään ihan mikä tahansa lähetys. Normaalistikin siinä soitetaan nuoruusvuosieni hittejä, eli ysärimusaa. Teknoa tai eurodancea, miten sitä kukakin haukkuu. Joka ohjelmassa soitettava Viikon Scooter ehkä kertoo jo tarpeeksi. Matti Airaksisen mukaan ohjelmassa soitetaan timanttista jyystöä ja se onkin aika kuvaava ilmaisu. Tänään jyystö oli kuitenkin vieläkin timanttisempaa.

Matin kaverina studiossa oli mukana DJ Orion jonka ohjelma tulee heti seuraavaksi. Vähän siis kuin Pertti Salovaara ja DJ Alex Nieminen (Dance Mob) aikoinaan. DJ Orion soitti lähetyksessä pelkästään vinyyliä, biisejä jotka kaikki eivät olleet laisinkaan tuttuja mutta meno ja meininki oli sitäkin tutumpaa. Biisien välissä juontajakaksikko heitti tietysti törkeän hyvää läppää. Biisilista ei ole vielä netissä, mutta ohjelman voit kuunnella Ylen Areenasta. Jos nyt olisi kasettidekki käyttökunnossa ja tyhjä c-kasetti niin varmasti pistäisin nauhalle!

No dekin kyllä juuri laittelin paikalleen mutta töpseli ei oikeen riitä edes jatkojohdolle asti eikä ole tyhjää kasettiakaan tähän hätään. Ehkä asia korjaantuu lähitulevaisuudessa... Nuppikin on kadoksissa, olisko jollain?

Dual CS 505-3 ja Sansuin dekki.

Ohjelman jälkeen DJ Orionin showssa vierailee tietysti Matti Airaksinen eikä tämäkään paskempaa ole. Me likes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.