sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Paul ja Comic Con

Aina kun katselen amerikkalais-englantilaisin voimin tehtyä scifikomediaa Paul, alkaa mielessä siintää käynti Comic Conissa ja tietysti road trip.


Itseasiassa olen luvannut itselleni matkan yhdysvaltoihin kun saan opintolainat maksettua pois. Ja se toivottavasti tapahtuu joskus vuoden päästä. Nyt olen matkustellut vain euroopasta, sen jälkeen voisi hyvin katsella kaukaisempiakin kohteita.

Vaikka nykyään en aina niin paljon lueskele, enkä varsinkaan piirrä itse sarjakuvia, pidän silti itseäni vieläkin sarjakuvaharrastajana. Ja onhan Comic Con oikea populaarikulttuurin mekka. Sarjakuvia työkseen piirtävä ystäväni on vieraillut tapahtumassa pariin otteeseen ja olen saanut tapahtumasta sitäkin kautta hyvän kuvan. Mutta ilmeisesti sinne ei kannata lähteä ohuella lompakolla tai pienellä matkalaukulla, ostettavaa riittää.

Perinteinen road trip on toki myöskin ollut aina haaveissa. Yksi vaihtoehto olisi seurata Paul-elokuvan "uforeittiä".  90-luvulla olin Salasiet kansiot -sarjan suuri fani. Matkan varrelle mahtuu myös se paikka missä on kuvattu kuuluisa "worst fight scene ever". Yksin en kuitenkaan ole road tripille lähdössä joten pitää kehittää matkaseuraa sitä varten. Onneksi tässä on vielä aikaa suunnitella. Aikataulujen yhteensopimattomuuden takia olen usein päätynyt matkustelemaan yksin. Siinäkin on omat hyvät puolensa. Ja kun on tällainen sosiaalinen ihminen ja nykyään työskentelen vielä avokonttorissa, on joskus ihan mukavaa olla vain yksinään ilman että tarvitsee jutella kellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.