lauantai 5. lokakuuta 2013

Hyvää palatetta Ylelle

Viime aikoina olen kunnostautunut antamaan huonoa palautetta. Toki sitä tarvitaan jos jotakin halutaan kehittää. Findukseltakin sain kiitokseksi 5 euron lahjakortin. Ihan vaan sen takia että aasialaisessa wokissa oli liikaa sipulia.

Pohjolan Liikennettä palaute kiinnosti hieman, mutta keskeneräistä sivustoaan eivät ole silti vielä saaneet kuntoon. Asiakkaita lienee siis riittävästi ilmankin.

Tänään lähetin pitkästä aikaa oikein positiivista palautetta. Siirryin aikoinaan Ylen uutisiin kahdesta syystä. Hesarin maksumuuri ja Yle-vero. Miksi maksaisin Hesarille kun maksan Ylelle joka tapauksessa. Sosiaalinen media vie usein hesarin sivuille, mutta kun maksumuuri pamahtaa silmille, lähes vaistomaisesti kirjoitan osoiteriville yle.fi. Useimmiten vastaava uutinen löytyy sieltäkin. Ylen ei myöskään tarvitse kalastella klikkauksia otsikoilla tyyliin "Oho, katso kuvat!". Toki aivopierujakin mahtuu aina väillä mukaan.

Ylen mobiilisivustot eivät alunperin olleet erityisen häävit. Palautetta kuitenkin kerättiin aktiivisesti ja sivustoa kehitettiin. Nyt ne ovatkin mukavat käyttää ja latautuvat nopeasti. Täysimittainen sivukaan ei ole pöllömpi. Vaikka en edelleenkään katsele televisiota, tunnen sentään saavani Yle-verolleni vastinetta. Melkein jo olin maksamassa hesarille, mutta pölhö hinnoittelu torppasi sen ajatuksen.

Ja koska olen ollut tyytyväinen, päätin tänään välittää kiitokseni siitä Ylelle. Toivottavasti kehitys jatkuu ja nimenomaan hyvään suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.