perjantai 25. lokakuuta 2013

iPhonen kytkyhinnat

Sonera julkaisu kytkyhintansa iPhone 5S:stä ja 5C:stä jo ennen puoltayötä.

Olin näemmä tehnyt virhearvion, sillä kytkykaupalla saa hinnoista pois reilun satasen. Välillä iPhone-kytkyt ovat olleet suoraan sanottuna surkeita. Vanhat mallitkaan eivät ole pudottaneet hintaansa vaikka uudet kolkuttevat jo ovella.

Esimerkiksi 16 gigan 5C maksaa 24 kk kytkyllä 482,40 euroa ja ilman kytkyä 590 euroa. Säästö on siis jo ihan hyvä, ainakin jos ei joudu ottamaan jotain ryöstöpakettia kytkyn kaveriksi. Pitää vähän tutkia Soneran paketteja.

Eniten kytky-iPhoneissa kuitenkin nyppii huolto. Mikäli laitteen joutuu viemään takuuhuoltoon, sitä ei voi viedä viralliseen Apple-huoltoon jossa se vaihdettaisiin uuteen vaan se pitää huollattaa operaattorin kautta. Ja operaattoreille 2 viikon kohtuullinen korjausaika tuntuu olevan paremminkin minimi kuin maksimi (myös muilla merkeillä).

Ja tätä kirjoittaessa Saunalahtikin sai uudet puhelimet nettisivulle. Yllättäen hinnoittelu on eri, aikaisemmin mainittu 5C maksaa 36 kuukauden sopparilla 588,96 euroa eli säästöä ei kerry kovin montaa euroa vaikka sitoutuu Saunalahden asiakkaaksi peräti kolmeksi vuodeksi.

Toisaalta Soneran palvelun tason tietäen voi olla että he joutuvat tekemään enemmän töitä uusien asiakkaiden saamiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.