maanantai 20. tammikuuta 2014

Lähitapiola juoksuttaa

Tilasin itselleni viime viikolla Lähitapiolan verkkopalvelutunnukset, mutta kuinkas siinä taas kävikään?

Tänään oli postissa saapunut kirje kyseisestä konttuurista. Pettymyksekseni siellä oli vain kehoitus tulla hakemaan verkkopalvelutunnukset konttorilta. Sieltä ne saisi heti mukaansa. Mutta minäpä en tarvitse tai edes halua niitä heti. Minä kernaasti haluaisin ne ilman että käyn työpäivän aikana jossain hikisessä konttorissa jonottelemassa. Tai onhan minulla työajassa joustoa, mutta kaikilla ei ole, Lähitapiola ei kuitenkaan piittaa heistä.

Nykyään on se trendi että konttoreita suljetaan ja aukioloajat ovat tavallisen työssäkäyvän kannalta naurettavat. Mutta niitä sähköisiä palveluita ei vaan saada sitten millään sellaiseen kuntoon että se korvaisi konttorissa jonottelun. Verkkopalvelutunnukset pitää hakea konttorilta eikä Osuuspankissa saa suljettua tiliä netin kautta.

Pystyn kuitenkin tilaamaan itselleni esimerkiksi luottokortin käymättä minkään valtakunnan liiketilassa. Verkkopankkitunnuksilla saa hoidettua monenlaisia tärkeitä asioita, mutta ei tällaisia pikku näperryksiä.

Muun muassa pankkien ja vakuutusyhtiöiden keskuudessa tuntuukin olevan sellainen trendi että asiakas saa joustaa koska vanhanaikainen organisaatio ei veny. Itse hoidan asiani mielellään verkossa mutta tälläkään kertaa se ei onnistunut. Joku taas haluaisi asioida konttorissa mutta ei vaan yksinkertaisesti ehdi. Eikö se konttori voisi olla edes joku päivä auki hieman pidempään. Ei voi kun ei ole koskaan ennenkään ollut. Maailma pyörii, minä en.

Ilmoitin Lähitapiolaan että jos en saa tunnuksiani kotiin niin vaihdan firmaa. Luultavasti olen kuitenkin niin vähäinen asiakas että toivottavat tervemenoa ja nauravat perään. Toisaalta vakuutusyhtiöt olisi muutenkin hyvä kilpailuttaa aina silloin tällöin. Vanha asiakas palkitaan hinnankorotuksilla ja uusi alennuksilla. Pankin vaihto on jo meneillään, ajattelin edelleenkin pitää rahojani kahdessa pankissa, on hyvä että on 2 eri korttia ja mielellään vielä rahaakin molemmissa. Sitä kun on kaikenmaailman katkoksia sun muita. S-Pankista tykkään koska siellä voi poiketa illalla ja luottokorttikin on edullinen.

Lähitapiolalla on muuten Twitter-tili. En tiedä miksi koska siellä ei ole muuta kuin suttuinen logo. Olisi ollut edes joku hauska feikkitili tyyliin Valtion Rautatie.

P.s. Jos joku odottelee, niin toinen kirjoitus tulossa tänään myöhemmin illalla. Tämä tuli aika ex tempore sen jälkeen kun olin meinannut silputa Lähitapiolan kirjeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.