keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Staattista tarraa, kiitos!

Finepressin edustaja kävi esittelemässä työpaikallani staattista Finetag-paperia. Tavaralle löytyy monenlaista käyttöä mainonnassa, mutta minä haluan tätä myös kotiin!

Kenellä on ollut joskus ongelmia saada julisteita seinälle? Sinitarra pilaa jullarit eikä se tahdo aina kestää. Jykevää kiviseinää joutuu kurittamaan iskuporakoneella eikä semmoisia vasaralla seinään lyötäviä koukkuja ainakaan saisi käyttää. Mikäpä siis olisi mukavampaa kuin lätkäistä juliste suoraan seinälle. Ja vaikka staattinen varaus heikkenisikin, saa paperin sähköistettyä uudelleen, se on mukavampaa puuhaa kuin kerätä lasinpalasia tv-tason takaa.

Finetag-paperi ei ole oikeastaan paperia laisinkaan vaan polypropyleeniä. Ja nimensä mukaisesti se pysyy paikallaan staattisen sähkövarauksen turvin eikä sotke tai tahmaa. Varauksen saa tarvittaessa uusittua vaikka villapaitaan hieraisemalla ja Finetag-paperia onkin mahdollista käyttää uudestaan ja uudestaan.

Taustapahviin kiinnitettynä Finetag vaikuttaa ihan tavalliselta tarralta

Tässä kohtaa epäusko ottaa helposti vallan

Digitulostus mahdollistaa pienetkin erät ja väritoistokin on kohdillaan. Sain kotiinvietäväksi komean naisen kuvan ja pitipähän se sitten lätkäistä seinälle. Valitettavasti tällä hetkellä A3 taitaa olla suurin mahdollinen tulostus mutta ison kuvan voi tulostaa paloissa. Koska kuva ei jämähdä tiukasti seinään, saa palat aseteltua tarkasti kohdilleen.

Hienosti pysyy!

Tuote on suhteellisen uusi mutta on kuulemma herättänyt jo kiinnostusta juuri helpon asennuksen ja poistamisen ansiosta. Itse odottelen että vaikkapa leffa- tai bändijulisteita saisi staattiselle paperille painettuna, juliste olisi helppo vaihtaa mielen mukaan. Myös omia kuvia olisi kiva saada staattiselle tarralle tulostettuna. Sisustukseen saisi helposti uutta ilmettä vaikka juhlia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.