torstai 13. maaliskuuta 2014

Lenkkeilykausi avattu

Vaikka keli on edelleen kolea, aurinko paistaa aina välillä ja jalkakäytäviltä on jo harjattu hiekat pois. Alkaa olla siis taas lenkkeilykausi.


Viime aikoina on tullut enemmälti nesteytettyä, ei niinkään treenailtua. Se ei varsinaisesti paranna suorituskykyä (mutta joskus se voi nopeuttaa palautumista), mutta lenkki meni yllättävän mukavasti. Olin käynyt viime kuussa sentään pari kertaa juoksumatolla. Siinä oli hyvä tilaisuus tutkailla tarkemmin omaa juoksutekniikkaa ja havaitsin että pitää juosta enemmän päkiän varassa niin akillesjänne ei kipeydy. Se on kuulemma ihan väärin, mutta ainakin itselläni toimii.

Suurena muutoksena tälle vuodelle vaihdoin Niken sovelluksen Sports Trackeriin. Niken pahin puute oli että se ei sovellu kuin lenkkeilyyn. Toisaalta en ole kai koskaan omistanut mitään Niken releitä. Sports Trackerissa taas piisaa ominaisuuksia joka lähtöön. Tänä vuonna saan myös jos ei parempia niin ainakin tarkempia tuloksia sillä iPhone 5S käyttää painannuksessa myös venäläisiä Glonass-sateliitteja mahdollistaen tarkemman paikannuksen. Ominaisuus tuli iPhoneen muistaakseni 4S-mallissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti tai kysymys.